Santa Cristina estudia tancar la població als no residents els diumenges a la tarda

Les cues generades els diumenges a Santa Cristina d'Aro no només provoquen malestar entre la ciutadania que habita al municipi, sinó també entre els forans que, lluny d'escurçar el camí, es troben estancats en un embut de cotxes enmig de la població. Sota aquest context, s'han començat a aplicar noves mesures per mirar de pal·liar la situació i estan estudiant posar-ne de més contundents.

Santa Cristina d'Aro estudia tancar la població als no residents els diumenges a la tarda, amb la voluntat de posar fi als embossaments de vehicles. Asseguren que aquests provoquen malestar entre la ciutadania i els forans, i aturen la circulació al municipi fins ben entrat el vespre. La mesura se situa en una fase embrionària, ja que resta pendent d'aprovació del Govern Municipal i les entitats competents.

Des del consistori de Santa Cristina d'Aro han descrit de "necessària" la implementació de restriccions més contundents, després de constatar que les mesures pal·liatives, aplicades des de finals del mes passat, no han acabat amb les llargues cues de diumenge a la tarda.

L'Ajuntament i la Policia Local es van reunir el 29 de juliol amb el departament d'Interior, els Mossos d'Esquadra i la DGT. Els van comunicar que les mesures actuals són poc incisives i per això, aposten ara per tancar l'accés al municipi als no residents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia