La pandèmia crea noves tendències i canvis en els hàbits de compra dels clients

Baix Empordà

Data: 27/07/2021

Abans que tota la situació de la pandèmia vingués de cop, els turistes estaven acostumats a emprendre viatges a llocs llunyans per tal de viure experiències fora del seu territori. Actualment, a conseqüència de la Covid-19, s'han generat noves tendències i canvis en els hàbits de compra dels clients.

Conscients que els establiments hotelers han de complir amb una sèrie de mesures i protocols de prevenció i protecció, els usuaris prefereixen conèixer de primera mà el lloc on volen allotjar-se.

Des de Costa Brava Verd Hotels, s’ha detectat que moltes de les visites a la pàgina web provenen de la ciutat de Barcelona, de la seva àrea metropolitana i també de Madrid, per tant, no es tracta de reserves d'origen llunyà.

El fet d'haver obtingut bones notícies pel que fa al ritme de vacunació que estem tenint i que cada vega tot torna a semblar-se a la normalitat, però els ciutadans i ciutadanes encara no es queden tranquils. Tenen por a sortir fora de la seva normalitat, que comencin a aplicar-se noves restriccions i que, com a conseqüència impliqui la aturada de les reserves.

D'aquesta manera, tot i les platges i el sol segueixin essent el més popular entre els turistes, el percentatge de reserves de muntanya cada vegada va augmentant, ja que el risc per patir la malaltia i el contacte amb altres persones és menor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia