Torroella de Montgrí aprofita l'aturada pel Covid-19 per a tasques de mantiment

Torroella de Montgrí aprofita l'aturada pel Covid-19 per a tasques de mantiment
Torroella de Montgrí

Data: 29/05/2020

Foto: Ajuntament de Torroella de Montgrí

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de manteniment. Al pavelló ja s'ha reparat el gran finestral que es va trencar durant el temporal Gloria. També s'ha reparat un finestral del vestíbul que s'havia esquerdat i s'han fet repassos de pintura i millores diverses en equipament esportiu.

Pel que fa al camp municipal d'esports, aquests dies s'han pintat els vestidors i s'estan arreglant tots els bancs. També s'estan realitzant les tasques sanitàries que fixa el protocol per evitar la legionel·losi als circuits de les dutxes.

Aquests treballs els estan fent els conserges de les dues instal·lacions, en col·laboració amb operaris de la Brigada Municipal. La intenció de l'àrea d'Esports és la de deixar-les a punt per als casals d'estiu que s'hi faran, atès que l'activitat ordinària dels clubs ja no es reprendrà fins a la temporada vinent. De fet, tan el pavelló com el camp municipal d'esports no es reobriran fins a la Fase 3 de la desescalada.

Segons ha declarat el regidor d'Esports, Genís Pigem: «S'ha pogut aprofitar aquests quasi 3 mesos per realitzar aquelles tasques de manteniment que no es poden fer habitualment, ja que sempre hi ha molta activitat esportiva a les instal·lacions. Així, esportistes locals i visitants podran gaudir-ne en la represa de les respectives competicions.»

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia