La Fundació Jordi Comas farà entrega del V Premis T de Turisme

Aquest divendres la Fundació Jordi Comas Matamala lliurarà els V Premis T de Turisme. Ho farà en el decurs del IX Memorial Jordi Comas, que tindrà lloc a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro i que es podrà seguir en diferit a partir de les 23 h per Televisió Costa Brava.

El músic Ricard Gili, per la seva tasca d'incorporar la música de jazz a la proposta turística. El cuiner Toni Izquierdo, per la seva aportació a l'excel·lència de la gastronomia de l'Empordà. La Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, per la projecció de la marca turística Empordà-Costa Brava. Aquests seran els tres premiats en la cinquena edició de lliurament dels Premis T de Turisme que atorga la Fundació Jordi Comas.

Aquests guardons es van instaurar amb el propòsit de donar relleu a les persones o iniciatives que excel·leixin en el sector turístic i en una visió transversal del turisme des de diferents àmbits socials.

En l'edició anterior hi va haver una novetat que enguany es repeteix. Es va incorporar el lliurament d'un quart guardó, el Premi T3 Pioners, concebut com un reconeixement a aquelles persones, empreses o institucions que, des de qualsevol àmbit, hagin estat precursores del fenomen turístic.

Amb aquest guardó es pretén realçar la visió comuna de tres pioners del turisme a Catalunya com van ser Climent Guitart, Gaspar Espuña i Jordi Comas.

Aquest quart reconeixement enguany serà atorgat a la família Ensesa, per haver fet de s'Agaró una insígnia del turisme de luxe a la Costa Brava.

El premi, simbolitzat per la lletra 'T' i creat per l'artista David López, s'inspira en els conceptes que defineixen els eixos de la Fundació Jordi Comas Matamala: turisme i transveraslitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia