El comerç de Torroella de Montgrí entra en 'liquidació total'

Intervenen: Dúnia Oliveras, Presidenta de Montgrí Comerç i Turisme; Marc Calvet, regidor de promoció econòmica

El comerç de Torroella està en liquidació total i només els torroellencs i torroellenques poden evitar que tanqui. Amb aquesta provocadora i impactant campanya l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i el sector comercial de la vila volen impulsar el comerç de proximitat i cridar a la reflexió dels consumidors i consumidores sobre la importància del teixit de botigues locals.

Aquest cap de setmana diversos carrers de Torroella de Montgrí tenien els aparadors amb cartells de Liquidació Total, com els que es poden  quan un negoci abaixa la persiana. El misteri ha durat fins aquest matí quan polítics i comerciants els han contraprogramat amb un altre cartell amb la inscripció 'fem front a la liquidació total'.

Canvi d'hàbits

Tant l'Ajuntament com  l'associació Montgrí Comerç i Turisme han admès que el comerç passa un moment complicat a cavall entre els canvis dels hàbits de consum, la liberalització d'horaris, l'impacte de les grans superfícies o encara els efectes de la crisi econòmica.

Ambdues instituciones recorden que comerços de proximitat no són únicament mitjancers entre majoristes i clients finals, són prescriptors i aporten valor afegit. Recorden que faciliten abastiment de productes de primera necessitat a persones que no es poden desplaçar i també són una primera porta d'entrada dels joves del municipi que comencen a treballar.

Altres campanyes i actuacions

Aquesta campanya es tancarà dijous i va en paral·lel a altres iniciatives , com l'agenda comercial de la vila amb geolocalització de tot el comerç i la proseguirà un estudi comercial que ja ha estat pressupostat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia