El Guíxols Arena es prepara per rebre el concert d'Estopa

INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada.

L'antiga esplanada de la Zona Esportiva Vilartagues, rebatejada com Guíxols Arena, es converteix un any més en l'espai ideal per dur a terme els concerts de gran format del Festival Porta Ferrada com seran el d'Estopa, el de Ricky Martin i les nits de Jazz & Food

Aquest dies s'està duent a terme el procés de muntatge de l'espai i de l'escenari en qüestió, que es va adequant cada any tant a nivell de serveis de cara al públic com a nivell artístic, amb noves obertures per facilitar la realització dels grans espectacles.

El primer concert en realitzar-se al Guíxols Arena aquesta 56a edició serà el dels germans Muñoz, coneguts artísticament amb el nom d'Estopa, que tindrà lloc el proper diumenge 29. Els artistes han acceptat per gentilesa obrir aquesta edició amb l'únic concert que faran en tot l'estiu a Catalunya, degut a que aquests mesos no tenen una gira en curs. 

Actualment ja són més de 5.000 persones les que han adquirit les seves entrades per a aquest espectacle i, per tant, el ritme de venda és molt positiu i es preveu un gran nombre d'assistents.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia