A punt per començar les obres del gran projecte estratègic del parc central

Intervé: Carles Motas, alcalde 

El projecte del parc central de l'entorn de l'Asil Surís de Sant Feliu de Guíxols es començarà a materialitzar aquesta mateixa setmana.  

Està previst que dijous comencin les cates i que al llarg dels propers dies s'iniciïn les obres de la primera fase, que tindran una durada aproximada de 10 mesos i permetran crear 9.000 metres quadrats de zona verda que esdevindran el parc urbà més gran de la ciutat. 

Es tracta d'un projecte estratègic no només en clau urbanística sinó també social, ja que ha d'esdevenir la unió del barri de Vilartagues amb altres sectors de la ciutat. 

A diferència d'altres grans obres com les del Passeig Rius i Calvet, les actuacions de l'entorn de l'Asil seguiran ininterrompudament durant l'estiu. 

Passat l'estiu està previst que les obres entrin de ple al carrer 2 de maig així com a l'illeta del davant de la plaça d'Alabric i que comenci el moviment de terres a l'actual aparcament de la plaça per tal d'intervenir en els subministraments, la qual cosa afectarà la mobilitat de la zona. 

Des de l'ajuntament ja s'han reunit amb els veïns del barri per demanar comprensió per les obres i paciència fins que no es disposi de l'aparcament alternatiu de l'antiga fàbrica Aglotap, la creació del qual s'ha endarrerit per causes burocràtiques alienes al consistori. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia