Treballen per garantir que el servei de transport no s'interrompi

Baix Empordà

Data: 22/02/2018

Garantir la continuitat, sense cap interrupció, del servei de transport urbà entre Palamós i Calonge. Amb aquest objectiu l'Ajuntament de Palamós i el de Calonge i Sant Antoni treballen conjuntament per tal de fer front per una banda a la sentència del TSJC que anul·la el conveni del transport urbà, i per l'altra, aconseguir que el servei es pugui continuar prestant mentre es treballa en el nou conveni. Tot això arriba després que el TSJC hagi anul·lat per segona vegada el conveni que regula aquesta línia de transport entre Palamós i Calonge i Sant Antoni. Ja l'any 2014 el mateix tribunal havia emès una sentència en la que anul·lava el conveni i com a resposta les dues administracions van signar un nou document que és el que avui deixa de ser viable. De fet la resolució considera que la sentència del 2014 no es va acatar mai i que el nou conveni signat per les dues administracions locals i la Generalitat era un document idèntic a l'anul·lat.

Tot plegat ha portat que TSJC ha dictat una sentència ferma d'anul·lació del conveni vigent obligant als ajuntament a abordar la redacció i el concurs públic per un nou conveni de transport interurbà. Un procés que es pot allargar diversos mesos i que si el jutge no estima la petició dels ajuntaments d'una pròrroga en el servei mentre es treballa en el nou conveni podria fer que el transport quedés afectat durant un període de temps.

Es tracta d'un servei de transport interurbà entre Palamós i Calonge i Sant Antoni que té prop de 130.000 usuaris a l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia