Aquadiver arriba al 40 per cent d’ocupació aquest estiu

INTERVÉ: Rocío Román, RRPP d'Aquadiver 

Com tots els parcs temàtics Aquadiver ha hagut de reduir l'aforament a un 50% durant aquesta temporada. Això els ha suposat limitar l'entrada a un màxim de 2.500 persones, tot i així no s'ha arribat a aquesta xifra. El dia que s'ha comptabilitzat més visitants s'ha arribat a unes 1.500 persones mentre que en els darres estius s'havia arribat als 3500 visitants totals.

Tot i així, les previsions de juny pintaven encara pitjor. Durant el mes de juliol el parc aquatic de Platja d'Aro va tenir una ocupació del 30% respecte als anys anteriors. Mentre que durant el mes d'agost, hi ha hagut un clar increment de visitants i s'ha arribat a un 50%. Pel que fa setembre s'ha tornat a reduir l'afluència de gent. Per aquest motiu s'ha decidit avançar la data de tancament del parc que estava perevista pel 13 de setembre.

Per tant ha estat un temporada molt reduida i fent un balnç de juliol i agost Aquadiver ha acollit un 40% respecte a un estiu habitual. Tot i que el parc encara no ha tancat, en aquest 2020 només els queda el proper cap de setmana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia