Palamós rep la segona doble escala de creuers de la temporada

Palamós

Data: 26/06/2018

Palamós s'ha despertat aquest dimarts amb dos creuers amarrats al port de la vila. Per segona vegada aquesta temporada el port ha rebut la visita en un mateix dia de dos creuers. La primera doble escala es va produir el 21 de maig i l'altra és la d'aquest dimarts que ja encarrila unes setmanes amb moltes escales.

En total han arribat al port de la Costa Brava Centre embarcats en l'Azamara Quest i el Wind Surf més de 900 creueristes. A les 9 del matí els dos vaixells ja es trobaven en aigües palamosines i si bé un a mitja tarda ja es disposa a sortir cap al proper destí, l'altre no marxa del Baix Empordà fins les 10 de la nit. 

El Wind Surt que tornarà a Palamós el proper 2 de novembre en una nova escala, és el més petit dels dos creuers que aquest dimarts comparteixen port. Provinent de Seyne Sur Mer, el creuer amb bandera de Malta té la ciutat comtal com a propera escala prevista. L'Azamara Quest, per la seva banda, amb uns 700 passatgers ha arribat provinent de Saint Tropez i deixarà la Costa Brava per marxar cap a Alcúdia.

Després d'aquesta doble escala, la propera visita serà la del creuer Saga Pearl II aquest divendres en una estada de 9 hores del vaixell maltès al port palamosí.

Aquest 2018 el port de Palamós registrarà un nou rècord absolut en nombre de passatgers i escales, se'n preveuen 49 que portaran 47 mil turistes per mar fins a la Costa Brava Centre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia