Pas endavant per urbanitzar el darrer carrer sense asfaltar de Sant Feliu

Pas endavant per urbanitzar el darrer carrer sense asfaltar de Sant Feliu
Intervé: Josep Saballs, regidor d'urbanisme 

Sant Feliu de Guíxols
destinarà 800.000 euros a urbanitzar el carrer s'Adolitx, l'últim carrer sense asfaltar del municipi i que actualment no disposa d'enllumenat, clavagueram o escomeses d'aigua. 

La proposta es divideix en dues parts diferenciades, la reurbanització del tram de carrer que ja s'ha asfaltat i que queda fora de les contribucions especials i la nova urbanització que en aquest cas hauran de finançar conjuntament ajuntament i veïns. 

Tenint en compte que el carrer s'Adolitx té un ús públic perquè dona accés a l'Institut Sant Elm, finalment l'ajuntament ha decidit finançar el 30% de la nova urbanització i que els propietaris paguin el 70% restant. 

La urbantizació del carrer s'Adolitx és un expedient llargament reivindicat que porta anys pendent de resoldre's. La legislatura 2011-2015 es va elaborar el projecte que va aprovar-se definitivament l'octubre del 2018 però que no va aconseguir avançar arran de les impugnacions dels veïns.

En aquella ocasió,  es proposava que l'ajuntament financés només 80.000 euros i que els veïns assumissin els 700.000 restants.VÍDEO EN PROCÉS 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia