Primera Jornada de Reflexió del Turisme al Baix Empordà

Sota el lema 'Cap a on hem d'anar?', el Consell Comarcal ha celebrat la Primera Jornada de Reflexió del Turisme al Baix Empordà, on hi han intervingut una vintena d'experts, alcaldes i regidors de la comarca per debatre sobre com dirigir el sector del turisme a la comarca.

El municipi de Calonge i Sant Antoni ha acollit la Primera Jornada de Reflexió del Turisme al Baix Empordà, organitzada des del Consell Comarcal. Sota el lema 'Cap a on hem d'anar?', la jornada s'ha dividit en 3 blocs dedicats, respectivament, a la sostenibilitat, la desestacionalització, i la marca Empordà. Hi han intervingut una vintena d'experts, alcaldes, regidors i representants d'entitats i empreses turístiques de la comarca.

La celebració d'aquestes jornades permet reunir persones del territori provinents de diferents àmbits tant públic i privat com també tècnics per tal de debatre i aportar les seves propostes i, d'aquesta manera, poder establir una direcció consensuada sobre quina és la millor manera de dirigir el sector del turisme a la comarca.

Totes les sessions s'han dut a terme a les instal·lacions del Park Hotel San Jorge del municipi, on tots els assistents han pogut fer ús de la paraula i participar dels debats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia