La ministra d'Indústria assisteix al congrés econòmic de S'Agaró

Intervé: Reyes Maroto, ministra d'Indústria

Després de la parada de la planta de producció de Nissan a la Zona Franca durant 10 dies, la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, va afirmar que el govern espanyol està treballant per tirar endavant un nou projecte amb la multinacional japonesa. 

A les declaracions prèvies a la seva intervenció a la XXIV Trobada d'Economia de S'Agaró, Maroto va voler donar certesa al sector assegurant que Indústria està treballant amb Nissan per aconseguir un nou pla de desenvolupament amb la marca. 

A més, la ministra va deixar entreveure el model traçat pel govern en la indústria automobilística espanyola pels propers anys, que es basarà en atraure inversions per fabricar vehicles alternatius amb empreses xineses, coreanes i japoneses. 

En línia amb el govern i la resta de ministres, Reyes Maroto va reiterar la necessitat de la formació de govern a Espanya. 

El certamen econòmic de S'Agaró també va rebre altres figures importants del panorama econòmic estatal com el CEO d'Acciona, Rafael Mateo, el conseller executiu del BBVA, José Manuel González-Paramo o el President de Caixabank, Jordi Gual. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia