El lloguer vacacional manté la tendència de l'estiu passat

Intervé: Víktor Dolgopolov, Agent Helena Jornet Finques

Bones perspectives pel que fa al lloguer vacacional aquest estiu a la Costa Brava. La sensació de recuperació econòmica que s'ha viscut en els darrers mesos es manté i l'estoc de pisos de lloguer de temporada pràcticament s'esgotarà seguint l'estela del que va passar l'any passat.

Les bones perspectives turístiques són compartides també pel sector hoteler, de turimse rural i càmpings que preveuen seguir la tendència de l'any passat i tancar amb xifres prou bones. Si en els anys durs de la crisi econòmica el turisme europeu aguantava la caixa, l'incipient recuperació s' ha traduit en una recuperació del mercat intern que ja es va manifestar l'estiu passat.

El turisme de proximitat, català i espanyol i també francès, coparà la majoria de transaccions però l'atractiu de la Costa Brava arriba més enllà de les fronteres més properes d'Europa.

Sobre una suposada davallada del turisme rus degut al Mundial de Futbol que s'està disputant en aquest país, des d'Helena Jornet Finques no han notat cap canvi de tendència respecte altres anys.

El turisme que aposta pel lloguer turístic a la Costa Brava és un turisme familiar que busca gaudir de sol i platja i desconnectar del seu dia a dia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia