Noves campanyes per donar a conèixer el producte local i desestacionalitzar la temporada

INTERVÉ: Xavier Dilmé, conseller de Turisme del Consell Comarcal, Montse Nualart, tècnica de Turisme del Consell Comarcal

Amb l'objectiu de donar a conèixer el producte local del Baix Empordà el Consell Comarcal ha editat dues publicacions que recullen les dades de 39 productors, artesans i espais relacionats amb el producte local i els oficis tradicionals de la comarca. La campanya 'T’ensenyem casa nostra!' és un calendari de visites guiades per conèixer el producte local fora de la temporada turística i la nova publicació 'Producte local amb identitat. Visites guiades tot l’any' recull la informació de  productors, artesans i espais o entitats que ofereixen visites guiades durant tot l’any a més de mostrar la diversitat de producte que hi ha a la comarca. També hi apareixen entitats i museus que fan visites,  tallers o cursos com l’Associació de Masos de Torroella l’Estartit, l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i l’Espai del Peix. 

A la presentació de la campanya, aquest dilluns a la sidreria Mooma de Fontanilles, s'ha destacat que és molt important que el sector públic i el privat treballin junts per un mateix objectiu.

Les dues publicacions que ja es poden trobar a les oficines de turisme de la comarca recullen la informació de productors i entitats que treballen per donar a conèixer els productes artesans empordanesos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia