L'Ajuntament de Sant Feliu vol fer millores al Guíxols Arena

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'Urbanisme

Quan el Guíxols Arena s'ha mostrat com a espai consolidat per acollir esdeveniments de gran format a Sant Feliu, l'ajuntament ganxó ha anunciat que encara queda aproximadament un 20% del projecte per completar. Es vol aixecar una nova graderia al camp de futbol de Vilartagues que també oferirà facilitats al Guíxols Arena i es volen construir magatzems sota la pròpia grada del recinte.

El govern local té la intenció d'enderrocar l'actual tribuna del camp de Vilartagues i construir-ne una de nova amb vestidors i lavabos per partida doble: uns que vagin a parar a la gespa de la instal·lació esportiva i els altres a l'esplanada del Guíxols Arena. Tot plegat per facilitar les coses als artistes que hi actuïn. 

Mentrestant, sota la gran graderia construïda el 2016 i que té capacitat per a 1.500 espectadors s'hi volen instal·lar magatzems per guardar tot el material que la vida cultural de la ciutat genera, en especial el Festival Porta Ferrada

El Guíxols Arena, que pot acollir fins a 8.000 persones, ha rebut els dos concerts més multitudinaris de l'estiu a Sant Feliu. Són els d'Estopa i Ricky Martin, que han reunit més de 5.000 espectadors cada un. Aquest darrer, que va servir de cloenda del Porta Ferrada, va comptar, a més, amb l'escenari més gran i espectacular que hagi passat pel festival ganxó. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia