Xavier Sala i Martín i Emma Roca participaran en el III Congrés d'Emprenedoria Alta Mar

La 3a edició del Congrés d'Emprenedoria Alta Mar de Calonge i Sant Antoni es celebrarà del 25 al 27 de novembre de manera 100% virtual, a causa de la pandèmia. La temàtica d'enguany gira entorn del nou context digital que s'han hagut d'adaptar els emprenedors i les empreses. De fet, el lema d'aquest any és Reinventa't, fent referència als canvis que ha comportat la Covid-19 al teixit empresarial.

Durant tres dies s'impartiran conferències, xerrades i taules rodones. En aquesta edició s'incorpora com a novetat l'eina anomenada 'networking'. De l'anglès 'net', traduït com a xarxa, i 'working, referent al treball, aquesta nova eina permetrà als inscrits reunir-se de manera virtual amb empreses i col·lectius per crear i actuar en oportunitats de negoci, així com buscar futurs socis.

La programació d'enguany presenta com a caps de cartell l'economista i doctor per la Universitat de Harvard, Xavier Sala i Martin, juntament amb la bioquímica, bombera i esportista professional, Emma Roca.

Les inscripcions per assistir al III Congrés d'Emprenedoria Alta Mar ja estan obertes. Ho podreu fer a través de la web de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia