Obert al trànsit el tram Enric Vincke de Palamós

Palamós

Data: 30/05/2023

Des de divendres passat 26 de maig, està obert a la circulació de vehicles, el nou tram viari que connecta directament Sant Joan i el Passeig del Mar, en ambdós sentits. L'ajuntament també té previst instal·lar en aquest espai la nova estació d'autobusos.

Ja està obert a la circulació el nou tram prolongat Enric Vincke de Palamós, el qual permet la connexió directa entre Sant Joan i el Passeig del Mar, en ambdós sentits.

Aquest nou tram, de 635 metres de longitud, està ubicat entre el carrer Rentadors i el Carrer Riera.

La prolongació del carrer inclou la urbanització global de l'entorn, amb la instal·lació de serveis, voreres, mobiliari urbà, enllumenat, zones verdes i espais per a jocs infantils.

La urbanització d'aquest vial també comporta la creació de noves places d'estacionament per al municipi, així com la connexió d'aquest carrer amb els de La Font i el de Núria, que fins ara acabaven en un carreró sense sortida.

L'Ajuntament de Palamós també té previst ubicar en aquest espai la nova estació d'autobusos, la qual ocuparà una superfície total d'uns 4000 m² i disposarà de 7 andanes.

Aquest procés urbanístic que ha permès l'allargament del tram Enric Vincke forma part del desenvolupament dels polígons d'aquest sector i es tracta d'un projecte d'iniciativa privada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia