Arriba una app per facilitar l'aparcament a Persones amb Mobilitat Reduïda

L'Ajuntament de Castell d’Aro Platja d’Aro i S’Agaró ha localitzat i llistat totes les places d’aparcament del municipi per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) a través de la web Park4dis. La informació també està disponible en aplicació,  totalment gratuïta, que serveix per saber on es troben les 158 places que hi ha i on poden aparcar les persones que disposin de la Targeta d’Estacionament Europea.

Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró s'han incorporat a la plataforma web-app de mobilitat i turisme accessible «Park4Dis», que ofereix una solució tecnològica per visualitzar, ubicar i ser guiats fins a les places d'estacionament disponibles al municipi, enviar incidències sobre les mateixes i consultar la normativa aplicable de forma gratuïta i adaptada als sistemes operatius iOS i Android.

Des de l'Ajuntament, s'ha localitzat i llistat totes les places d'aparcament per a Persones amb Mobilitat Reduïda (PMR) a través de la web Park4dis per tal de fer el municipi cada dia una mica més accessible i oferir a visitants i residents una població sense barreres.

De moment, ja hi ha 158 places que el poble ha volgut donar a conèixer a través d'una jornada informativa dividida en dues sessions, en què s'ha explicat el funcionament de l'aplicació i com adquirir la Targeta d'Estacionament Europea.

Park4dis neix arran d'un projecte personal que es remunta a la primavera del 2019, després d'un estudi europeu d'ACC1Ó i amb el suport i finançament de la Fundación ONCE. A partir de llavors, es du a terme la iniciativa d'ajudar a més de 15 milions de conductors amb mobilitat reduïda per territori europeu per tal de poder tenir autonomia i que aquests, es puguin  desplaçar-se amb més facilitat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia