Cap de setmana de verema i família

Intervé: Miquel Bell-Lloch, Alcalde de Calonge i Sant Antoni - vídeo en procés

Calonge i Sant Antoni
celebra aquest cap de setmana una nova edició del Verema i Família. Un projecte enoturístic que arriba al a seva cinquena edició reconvertit enguany obligatòriament per les mesures anti-Covid.

El Verema & Família d’enguany planteja 3 activitats: un curset d’iniciació al tast de vins, un berenar entre les vinyes i una jornada de verema amb dinar.

El cap de setmana començarà amb el curset d’iniciació al tast que organitza el celler Viníric, i que ofereix dues sessions: una a les 11 h i l’altra a les 13 h. En aquest cas, a més del tast de vi, també es farà un tast del most d’enguany

La jornada de dissabte seguirà a la tarda amb el berenar entre vinyes que proposa el Mas Gil. També en aquest cas es faran dues sessions, una a les 15 h i l’altra a les 17h. L’activitat consistirà en una passejada d’uns 3 quilòmetres per les vinyes i un berenar mentre s’ofereix un tast de vi, acompanyat de l’explicació del procés d’elaboració del vi Clos d’Agon.

La cinquena edició de Verema & Família acabarà amb una jornada de verema a Can Pereclara que començarà a les 9.45 h del matí i permetrà participar en el procés d’elaboració del vi.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia