La Costa Brava Centre tanca l'agost amb un 95% d'ocupacions

Baix Empordà

Data: 04/09/2023

La Costa Brava Centre tanca l'agost amb un 95% d'ocupacions. Durant tot l'estiu s'ha treballat en molt bon ritme i el sector espera allargar la temporada fins a mitjan octubre.

Satisfacció entre la restauració i els allotjaments de la Costa Brava Centre que han treballat en ple rendiment durant tot l'estiu. Durant el mes d'agost s'ha registrat una ocupació del voltant del 95%, superant així les xifres del juliol que ha finalitzat amb un índex d'ocupació del 85%. Sensacions positives tot i que durant el mes de juliol les expectatives no s'ha acabat de complir.

La tendència ha estat l'habitual amb un nombre elevat de turistes nacionals, sobretot durant el mes d'agost. Ara bé, pel que fa al turista estranger, no només s'ha notat la presència de francesos i alemanys. Aquest estiu han vingut també varietat de turistes de procedències diferents, com holandesos i americans.

Durant l'última setmana d'agost i principis de setembre ja s'ha notat la davallada de turistes, especialment entre setmana i ara amb l'inici del curs escolar encara es notarà més. Tot i això, esperen allargar la temporada i auguren un bon setembre i octubre.

Pel que fa a la mitjana de pernoctacions ha estat entre tres i tres dies i mig depenen del tipus d'establiment.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia