3,9 MEUR per a millorar l'eficiència energètica de nou centres educatius del Baix Empordà

Baix Empordà

Data: 02/12/2022

El Departament d'Educació destinarà 3.947.716 euros a millorar l'eficiència energètica i el confort tèrmic dels centres educatius del Baix Empordà. Aquest seguit d'obres es finançaran amb els fons europeus REACT-EU de recuperació econòmica, que han de fer possible millorar les infraestructures que donen servei a la ciutadania, en aquest cas, escoles i instituts.

Amb l'objectiu de fer els edificis escolars més sostenibles, confortables i saludables, el Departament d'Educació posarà en marxa obres de millora a nou centres del Baix Empordà.

En dos d'aquests se substituirà la calefacció i en vuit -a l'INS Baix empordà es portaran a terme les dues actuacions- es millorarà els envolupants, és a dir, els elements de la façana que actuen com aïllants tant del fred com de la calor i que separen la part exterior de l'edifici com la façana, finestres, portes o sostre.

Els edificis on serà substituïda la calefacció són l'Institut de La Bisbal d'Empordà i l'Institut Baix Empordà de Palafrugell. Cada una de les dues actuacions té un cost de 508.500 euros.

D'altra banda, els centres en els quals es portaran a terme treballs de millora dels envolupants seran l'Escola Barceló i Matas (517.500 euros) i els Instituts Baix Empordà (187.809 euros) i Frederic Martí Carreras (172.890) de Palafrugell, el Centre d'Educació Especial Els Àngels (299.000 euros) i l'Escola la Vila de Palamós (103.500 euros), els Instituts Sant Feliu (568.305 euros) i Sant Elm (513.345 euros) de Sant Feliu de Guíxols, i l'Institut Ridaura de Castell-Platja d'Aro.

Pel que fa al global de la demarcació de Girona, el Departament destinarà un total de 12,9 milions d'euros per dur a terme actuacions en 42 centres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia