Nova adjudicació pel projecte d'obres de l'Eixample

Palamós

Data: 09/06/2021

Aglomerats Girona SA és la nova constructora encarregada de tirar endavant les obres amb caràcter d'urgència d'una zona de l'Eixample de Palamós. De fet, l'Ajuntament del municipi va haver d'obrir una nova licitació, després que el passat mes d'abril l'anterior empresa adjudicatària incomplís reiteradament els terminis d'execució.

Amb un nou contracte sobre la taula, està previst que els treballs es reprenguin a partir del dilluns 14 de juny. La constructora iniciarà així, les tasques de replantejament, aixecament, preparació de cales per a la localització de serveis i el subministrament de material. Un cop la Festa Major de Palamós conclogui, es posarà fil a l'agulla al gruix de les obres denominades amb caràcter urgent i que encara restin per iniciar.

Des del consistori han assegurat que "la recessió i la nova contractació no han comportat cap modificació ni en el projecte, ni en el seu pressupost". En aquest sentit, "els veïns i veïnes no rebran cap repercussió econòmica".

Tanmateix, el nou contracte no inclou "els treballs més complexos", tals com les millores en el carrer de la Mercè. D'aquesta manera, el segon paquet del projecte restarà pendent de licitació i, segons l'Ajuntament, podria començar a executar-se després de l'estiu.

Les obres de l'Eixample inclouen la remodelació urbana entre els carrers del Carmel, Enric Vinckle, President Macià i Indústria, també de tots els trams de carrers interiors a aquest perímetre. Les màquines pesants van iniciar els treballs el febrer del 2019 i, a causa dels confinaments Covid i els reiterats retards per part de l'anterior empresa adjudicatària, les obres que havien de durar 8 mesos, encara continuen.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Economia