Platja d'Aro promou excursions per a creueristes des del port palamosí

Un tour en autobús per la costa de Platja d'Aro, una passejada pel camí de ronda i finalment una estona per fer shooping al centre comercial de la vila. Aquesta és la proposta que ofereix una agència d'excursions turístiques als creueristes que fan escala al port de Palamós. El diumenge amb l'arribada del creuer Saga Saphire van fer la primera visita emplenant dos autobusos de turistes britànics.

Per ara, la regidoria de Turisme de Platja d'Aro té acordades tres visites més amb la mateixa companyia, una a finals de juny, una altra que serà al setembre i l'última al mes d'octubre. Tot i això, volen seguir treballant per obrir aquesta proposta a nous creuers i ampliar així el nombre de tours. De fet, el municipi tindrà presència a la fira més important de creueristes a Miami. Allà intentaran contactar amb companyies que els pugui interessar el municipi per fer-hi excursions des de Palamós.

Aquest tipus de connexió amb el Port de Palamós serà molt positiu pel municipi Platja d'Aro, sobretot fora de la temporada d'estiu. Els creuers portaran centenars de turistes amb bloc i Platja d'Aro ho veu com una oportunitat única per dinamitzar el comerç del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia