El Butron Berria s'emporta el premi a la millor Ganxotapa de tardor 2017

Aquest és el secret del 'Niu de bacallà' del restaurant Butron Berria que l'ha fet mereixedor de convertir-se en la millor Ganxotapa de tardor. El jurat de la campanyal l'ha escollit com la millor tapa de les 30 propostes que tenia al davant. Després d'haver aconseguit el guardó en diverses ocasions i amb una llarga i dilatada experiència elaborant tapes, a banda dels ingredients i la manera de cuinar-los i presentar-los al plat, escoltar als clients i cuinar posant tots els sentits continua sent per en Patxi la manera d'aconseguir que les propostes tinguin èxit.

De les 7.000 tapes que es van servir en el marc del Ganxotapes de tardor, més de 500 persones van tastar aquest 'Niu de bacallà' en el Butron Berria. Després d'onze edicions la campanya gastronòmica ha calat amb força i ara ja esdevé una proposta que els clients tenen marcada en el calendari. La bona acollida per part dels comensals però també dels establiments participants, en aquesta edició una trentena, fa que els canvis es mirin amb prudència tot i que de cara l'any que ve ja n'avancen un.


En quant al demés guardons de l'actual edició, la Ganxotapa Popular va ser pel 'Caneló d'ànec rostit en el seu suc i beixamel de ceps' del restaurant Can Kiku i el nou premi a la Ganxotapa més original se la va emportar el 'Caneló de bolets amb encenalls de parmesà, foie i tòfona' del restaurant Els Teixits per la seva originalitat en presentació i contrastos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia