La Bisbal habilita una zona per a l'estacionament d'autocaravanes

La Bisbal aposta pel turisme d'autocaravanes posant en marxa una zona d'acollida destinada a aquest tipus de vehicles. Està situat a l'aparcament del Camp de Futbol vell i els visitants s'hi poden estacionar durant un màxim de 48 hores.

En els darrers anys hi ha hagut un increment dels viatges en autocaravanes i la Costa Brava és una de les destinacions més concorregudes per aquest tipus de turisme. Aquest nou model turístic ha posat de manifest la necessitat d'introduir millores necessàries en matèria de reglamentació, infraestructures, senyalització, serveis i planificació turística sobre aquests vehicles.

En aquest sentit, la Bisbal d'Empordà s'ha sumat a molts municipis turístics que han regulat el sector de les autocaravanes i han creat zones d'acollida públiques per al seu estacionament. L'Ajuntament ha creat un petit equipament a l'aparcament del Passeig Marimon Asprer en un punt que els autocaravanistes ja havien establert com a punt habitual d'estacionament.

Aquest espai, que ja comptava amb lavabo i il·luminació nocturna, s'ha acabat d'adaptar amb la instal·lació d'un espai per a l'evacuació d'aigües grises i negres i dos punts d'aigua, un per a la neteja del tanc del lavabo i un per a l'omplerta del tanc d'aigua potable del vehicle. Durant l'estacionament, d'acord amb les normes de trànsit i circulació en vigor, no es pot ampliar el perímetre de l'autocaravana o camper. És a dir, no és una zona d'acampada lliure on desplegar elements com cadires o taules.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia