L'enderroc de l'antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu està en marxa

Aquesta setmana han començat les tasques de demolició de la major part de l'edifici de l'antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols.

Les obres han començat amb setmanes de retard a causa de la demora de l'empresa de subministrament elèctric Endesa en retirar les línies que estaven enganxades a la façana. De moment es treballa en enderrocar tots els murs que formaven aquesta fàbrica de suro. L'únic que quedarà en peus és un edifici situat a l'entarda de l'antiga manufactura que es passarà a ser un equipament municipal.

Es preveu que les obres d'enderroc i la retirada de la gran quantitat de runa generada s'allargui unes quatre setmanes i que després ja es passi a arranjar i pavimentar el que ha de ser el futur aparcament de vehicles el nombre dels quals encara depèn de com quedi projectat el disseny del nou pàrquing.

Aquesta aparcament va vinculat a la creació del futur Parc Central de Sant Feliu. Amb la nova zona enjardinada a la plaça Alabric, es perdien la cinquantena de places de pàrking de les que es disposava, així que es va decidir suplir aquesta mancança amb la creació de l'aparcament al carrer Rufo que donarà cabuda a l'estacionament de més de 70 vehicles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia