Professionals del sector enoturístic de la Costa Brava visiten la Ruta do Viño Rías Baixas

Professionals del sector enoturístic de la Costa Brava visiten la Ruta do Viño Rías Baixas
Baix Empordà

Data: 24/03/2022

Del 20 al 24 de març, representants de quinze empreses del sector de l’enoturisme de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona fan un viatge de descoberta i prospecció professional a Galícia per conèixer la Ruta do Viño Rías Baixas.

Aquest viatge permet conèixer de primera mà les estratègies de màrqueting, promoció i comercialització en enoturisme que desenvolupen els cellers que integren la Ruta do Viño Rías Baixas i alhora intercanviar i reforçar vincles amb els membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà a fi de fomentar la cooperació i millorar el producte propi.

En el decurs del viatge, una delegació formada per viticultors i empresaris de cellers, empresaris d’establiments especialitzats i professionals de l’hostaleria han visitat una desena de cellers gallecs, el Museu del Vino de Salvaterra i diferents allotjaments i restaurants temàtics de la zona.

Formaven part de la delegació els cellers Martín Faixó, Grup Oliveda, Arché Pagès, Mas Vida, Roig Parals, Mas Llunes, Espelt Viticultors, Celler Cooperatiu Espolla, Vinyes dels Aspres i Masetplana. Viemocions i Agrobodega El Parral hi eren com a establiments especialitzats. L’Hotel del Teatre, Laura Masramon Sommelier i representants del col·lectiu La Cuina del Vent en formaven part com a professionals de l’hostaleria.

Algunes de les visites més destacades van ser als cellers Martin Códax, Granbazán, La Val i Altos de Torona, i també a l’associació de les Mulleres do Mar de Cambados, entre d’altres, per conèixer l’activitat marisquera.

Aquest viatge de prospecció és el setè que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona organitza amb la voluntat de potenciar i formar els professionals del sector enoturístic de la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia