L'Escola d'Estiu Jordi Comas posa l'accent en les exportacions a Rússia i Emirats Àrabs

Intervé: Ernest Plana, president de la FOEG 

El model empresarial gironí és un referent d'àmbit mundial i l'Escola d'Estiu Jordi Comas vol contribuir a obrir portes per la innovació i la internacionalització. Aquesta trobada anual, que aquest dijous va celebrar al Museu del Suro de Palafrugell la seva vuitena edició, ja fa tres anys que posa l'accent en els negocis internacionals i dona pautes per l'èxit, ja que des de la FOEG consideren que a vegades el fracàs empresarial arriba per falta de coneixement del país on es vol exportar. 

Aquest any, s'ha posat sobre la taula el cas de Rússia i els Emirats Àrabs, dos exemples de com el xoc cultural, polític o social pot ser encara major fora de la Unió Europea. S'ha comptat amb experts destacats sobre aquests països i amb una taula rodona amb empresaris que han exposat el cas dels seus negocis exportant en aquests territoris. 


Reconeixement a tres empreses

Durant la trobada empresarial, que coorganitzen la patronal, l'empresa gironina Tick Translations i l'ajuntament palafrugellenc, s'ha premiat la trajectòria de tres empreses gironines, el Grup Blanch de Fornells de la Selva, Globalimar de Llagostera i Astech de Cornellà del Terri.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia