L'Star Pride havia d'arribar avui al port de Palamós per estrenar la temporada de creuers

Palamós

Data: 19/04/2020

En aquesta imatge hi falta el primer creuer que havia d'arribar al port de Palamós per estrenar la temporada creuerista, un dels sectors més importants del municipi i que serà dels que es veuran més afectats per la crisi sanitària del coronavirus. El port de Palamós havia previst per aquest 2020 la millor temporada de la seva història amb 54 escales, 9 més que l'any passat.

La campanya havia de començar aquest diumenge 19 d'abril amb la visita de l'Star Pride. Ports de la Generalitat ha confirmat que s'anul·len totes les escales d'aquest mes d'abril i que, per ara, també s'han cancel·lat el 80% de les escales del maig. D'onze que n'estaven previstes, les nou primeres no passaran pel port palamosí.

Malgrat que encara no hi hagi cancel·lacions durant els mesos d'estiu, l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha explicat a la ràdio municipal, que tota la temporada quedarà molt tocada. Espanya té bloquejats els seus ports a qualsevol vaixell d'aquest tipus, mentre que cada vegada més línies cancel·len tots els viatges programats per als pròxims mesos. La indústria dels creuers està prenent mesures cada vegada més dràstiques i, per ara, ja s'han cancel·lat oficialment 13 de les 53 escales, la resta estan a l'espera de veure com evoluciona la situació.

L'any passat l'enclavament palamosí va tancar la temporada creuerista amb 45.000 visitants. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia