L'Ajuntament de Calonge estudia destinar ajuts als veïns de Mas Pere

INTERVÉ: Albert Ros, regidor d'hisenda de Calonge i Sant Antoni

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni està estudiant quin tipus d'ajuts pot donar als veïns de Mas Pere per poder assumir els costos de la reparcel·lació. A banda de les facilitats en el pagament, amb quotes totalment flexibles, tenen previst dotar d'ajuts econòmics als veïsn afectats. La Direcció General d'Administració Local ha notificat a l'Ajuntament que no podran destinar a les obres de Mas Pere els 2 milions d'euros que tenien adjudicats. Un canvi en la legalitat dels convenis que se'ls ha donat a conèixer recentment que no permet a l'Ajuntament a destinar aquests diners a Mas Pere. Davant a aquesta modificació l'Ajuntament assegura que igualment destinarà aquests 2 milions d'euros a la reparcel·lació i la seva intenció és fer-ho en forma d'ajuts econòmics pels veïns.

Els serveis tècnics municipals han enviat més de 1.300 notificacions on donen a conèixer als veïns afectats sobre tot el referent en aquesta reparcel·lació que suposa una intervenció integral de l'urbanització calongina. Aquest és el moment en el que els ciutadans han tingut la opotunitat de fer les al·legacions pertinents al projecte. En total han presentat un centenar de recursos els quals ja s'han començat a contestar.


Amb aquesta part de la tramitació feta, ara només quedarà la inscripció en el Registre de la Propietat de totes les parcel·les. Es preveu que licitació de les obres es faci durant el mes de juny i que la seva execució comenci al mes d'octubre. Les obres de reparcel·lació de Mas Pere tindran un cost aproximat d'11 milions d'euros i s'allargaran tres anys.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia