Fecotur espera que la nova ordenança de la via pública s'apliqui eficientment

Intervé: Toni Bachiller, president de Fecotur 

Seriositat, flexibilitat i respecte per la singularitat de cada negoci. Això és el que el sector empresarial de Palamós espera de la nova ordenança de la via pública aprovada el passat novembre després d'un llarg procés de caràcter participatiu. 

Des de la Federació de Comerç i Turisme local celebren l'ampliació de mitja hora de l'horari d'obertura de les terrasses de bars i restaurants, una concessió que veuen sensible a les necessitats d'un sector que sempre busca més flexibilitat per operar. De la nova ordenança n'esperen que efectivament, ordeni l'espai públic, acabant amb possibles privilegis adquirits i oferint igualtat d'oportunitats a tot l'empresariat. 


Defensen la singularitat dels negocis palamosins

Una de les qüestions més controvertides del nou text segons Fecotur és la seva voluntat uniformitzadora, que preveu la instal·lació de terrasses en zones d'aparcament amb uns tancaments i jardineres homogenis.Consideren que un dels valors insígnia de Palamós és precisament la singularitat de les seves petites i mitjanes empreses, i que per tant, s'ha de preservar. 

La nova regulació determina altres qüestions com l'amplada mínima de les voreres on s'hi poden instal·lar elements, la intensitat dels controls o les possibles multes per incompliments. Tot plegat per vetllar per la convivència entre negocis i particulars o veïns sense perjudicar els interessos dels empresaris. 


Notícies relacionades:

Palamós renova l'ordenança de via pública on amplia el temps d'obertura de les terrasses

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia