Palafrugell elabora un informe per rehabilitar el Puig de les Torretes

Palafrugell

Data: 15/03/2023

Palafrugell elabora un informe per rehabilitar el pulmó verd del poble, el Puig de les Torretes, després que amb el pas dels anys, aquestes s'hagin descuidat i les construccions ara es trobin en un estat ruïnós.

Amb el pas dels anys el Puig de les Torretes s'ha descuidat i les construccions ara es troben en estat ruïnós. Per aquest motiu, els habitants de Palafrugell van crear el projecte "Recuperem les Torretes" amb l'objectiu de convertir el pulmó verd del poble en una zona neta, cuidada i restaurada, perquè la gent pugui tornar a venir de forma gradual, en aquest cim obert als 4 vents i ple de records d'infància i de joventut dels palafrugellencs.

Ara, a l'últim plenari municipal, s'està elaborant un informe per valorar l'estat de conservació d'aquest espai emblemàtic i bé cultural d'interès nacional, per poder procedir de forma posterior, a una possible rehabilitació.

En aquests anys enrere no hi havia hagut cap tipus d'intervenció, i ara,  de moment, el primer pas és tenir un projecte, per tal de poder procedir a l'actuació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia