Els hotelers avisen que el públic nacional no és suficient per salvar l'estiu

Baix Empordà

Data: 13/05/2020

Intervé: Martí Sabrià, Gremi d'Hostaleria Costa Brava Centre 

El Gremi d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre adverteix que el públic nacional no és suficient per salvar l'estiu. La Costa Brava està dimensionada per rebre 500.000 visitants durant la temporada alta, una xifra inassolible sense turisme europeu. 

Les reserves hoteleres pràcticament plenes en països com Bèlgica i Holanda demostren que enguany molts estrangers escolliran fer turisme interior. A més, tot apunta que també s'haurà de renunciar a un públic capdal com és el francès, ja que les restriccions de mobilitat a França podrien impedir que  els turistes arribessin fins a finals de juliol i que aquests, per tant, també apostessin per fer les vacances al seu país. 

Aquesta situació porta als hotelers empordanesos a comptar només amb un públic nacional que és insuficient. 

Actualment, el millor dels escenaris que dibuixa el Gremi d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre és poder treballar un 50% de l'habitual durant el segon semestre de l'any. 

Un cop es puguin obrir les places hoteleres i restaurants, les esperances inicials es dipositen en el segment de públic de casa d'entre 25 i 45 anys, que és jove i tindria ganes de sortir i viatjar de seguida que es pugui. El gremi adverteix que la confinaça dels més grans serà més difícil de guanyar. 
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia