Els petits comerços de Platja d'Aro no poden aixecar el cap

INTERVÉ: Dolors Guirado, Cocó Women // Manel Canadell, President d'AdEM

Primer cap de setmana amb els bars i restaurants oberts, però continuem amb el confinament perimetral. Per municipis que depenen del turisme com en el cas de Platja d'Aro, les restriccions de mobilitat perjudiquen greument els negocis. El sector de l'hostaleria ja pot tornar a obrir tot i que molts establiments han decidit no fer-ho, expliquen que és inviable sostenir-se només amb la gent que viu al municipi. Pel mateix motiu alguns comerços han decidit tancar durant el cap de setmana, ja que diuen que "no els hi surten els números".
D'altra banda el comerç electrònic no deixa de créixer, socialment es mantenen els hàbits de consum tot i que en un altre format. La tendència en alça és la compra online i des dels establiments locals fan una crida a la població i a les administracions perquè no desapareguin.

Un cap de setmana que coincideix amb la campanya internacional del Black Friday on només a les grans cadenes els ha sortit a compte obrir.
En total, la mobilitat de la localitat els dissabtes i diumenges ha caigut un 90% des de l'aplicació del confinament municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia