Palamós enllesteix les obres del Passeig Marítim

Palamós

Data: 16/10/2019

VÍDEO EN PROCÉS

L'Ajuntament de Palamós ha realitzat obres a la vorera nord del tram del Passeig que va des del Carrer del Mar al Carrer d'Aragó. Amb aquesta actuació s'ha permès igualar el tipus de panot que ja es va col·locar l'any 2015 a la vorera contrària d'aquest mateix tram. 

La reforma també ha inclòs la supressió del canal de recollida d'aigües, l'eixamplament de la vorera, la creació de parterres i la ubicació de carril bici. A aquestes millores també cal sumar-hi la instal·lació del nou enllumenat que en aquest cas es va completar a finals de l'any passat. Els canvis realitzats han afectat prop de 2.000 m2 de superfície de vorera i el cost d'adjudicació de les obres va ser de 169.000 €. 

A partir d'ara el carril bici connecta amb el passeig de Sant Antoni de Calonge, i en el futur també ho farà amb el que es preveu realitzar en el darrer tram del carrer Nàpols. La canal de recollida d'aigües situat entre els arbres s'ha substituït per una rigola contínua a la vorera amb reixes de recollida d'aigües i connectada a la xarxa de plujanes. 

El projecte ha ubicat parterres, que combinen espai de gespa i plantes en diversos punts del traçat i concretament entre la nova vorera i l'espai central del passeig. A banda del projecte també s'han inclòs cinc columnes de focus destinades a reforçar la il·luminació de la zona.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia