Anna Sabrià rep dos Premis d'Arquitectura, un d'ells per l'Hotel Can Liret de Palafrugell

Palafrugell

Data: 03/12/2020

INTERVENEN: Anna Sabrià, arquitecta // Narcís Ferrer, director de l'Hotel Can Liret

L'edifici de l'Hotel Can Liret de Palafrugell s'ha emportat una menció honorífica d'arquitectura als 23ens Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona. El projecte és obra de l'arquitecta local Anna Sabrià

El jurat ha premiat la transformació d'un edifici catalogat poc singular i en destaca la intervenció al pati interior amb una galeria correguda que dona espai a un exterior privat per a cada una de les habitacions amb vistes directes al campanar de l'església de Sant Martí i a la Torre de Can Mario. En un any difícil tant pel sector turístic com pel de l'arquitectura, el guardó ha estat especialment ben rebut. 

En el cas de l'Hotel Can Liret el repte era fer una obra sostenible i ètica. En són alguns exemples la cisterna que recuperar l'aigua de pluja per al rec del jardí i la piscina, les plaques solars o lús de l'aerotèrmia per climatitzar les habitacions. També es va prioritzar sempre el treball amb materials i industrials de quilòmetre zero. 

L'estudi de l'Anna Sabrià està de celebració doble, i és que als Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona també s'han emportat un premi d'interiorisme per la cafeteria Buttercup de Girona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia