Ullà incorpora 6 treballadors aturats de llarga durada

Ullà incorpora 6 treballadors aturats de llarga durada
Ullà

Data: 16/02/2018

 L'Ajuntament d’Ullà ha incorporat, durant 6 mesos, 6 persones en el marc del programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Empordà. Els sis treballadors es concreten en dues persones aturades de llarga durada, un paleta i una auxiliar administrativa, i quatre que estan a punt d’esgotar la renta mínima, 2 manobres, un jardiner i un  pintor. “És una prioritat del govern dinamitzar l’ocupació laboral i, especialment, afavorir la inserció de persones aturades”, ha recordat l’alcalde, Josep López, que ha afegit que, a més, es pot comptar amb una brigada itinerant existent al mateix Consell Comarcal per reforçar les accions de la brigada local.

Els sis treballadors han començat a treballar el 30 de gener. La tasca principal de l’auxiliar administrativa és gestionar les moltes activitats que es desenvolupen al Centre Cívic del municipi. Mentre la de la resta de contractats és realitzar diverses accions, començant per la millora de la zona del camp de futbol: delimitació dels contenidors amb panells de fusta per reduir l’impacte visual, instal·lació de la xarxa de reg per al camp de futbol, plantació de 40 arbres a la zona d’aparcament i per delimitar els espais esportius, delimitar les places de pàrquing i adequar tot l’enjardinament perimetral.

Altres accions previstes fins a cobrir els sis mesos són: millores a l’escola Puig Rodó (zona de jocs i vorera), aparcament al carrer dels Estudis, senyalització horitzontal dels carrers (passos vianants, guals, stops...) o connexió d’un tram del carrers dels Estudis a la xarxa pluvial.

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia