Palamós no vallarà l'accés a les platges i aposta per la pedagogia

Intervé: Lluís Puig, Alcalde de Palamós

L'Ajuntament creu que hi ha prou espai de platja com perquè es pugui mantenir la distància física inclòs al pic de l'estiu

Palamós aposta pel civisme i consciència de la gent alhora d'anar a la platja aquest estiu i no preveu sectorialitzar per grups socials ni tampoc vallar les platges per controlar-ne l'accés. L'Ajuntament està pendent de les instruccions que arribin de Salut abans d'analitzar com procedeix a gestionar la temporada de bany però ja avança que són més partidaris de la pedagogia i la informació que del control.

L'alcalde Lluís Puig assegura  que les principal platges que té Palamós són prou grans com perquè no hi hagi problemes de sobreocupació, ni en el pic de la temporada d'estiu.

La normativa de la desescalada preveu obrir el bany durant al Fase 2 i estableix uns criteris generals sobre com ordenar l'accés a les platges bàsicament control de l'aforament i la distància física d'uns 4 metres entre grups, que no podran ser de més de 15 persones.

Es preveu l'ús de serveis com dutxes o lavabos però limitats a una persona i ordena la neteja i desinfecció diàries de la infraestructura de l'espai.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia