Una vintena d'empreses participen a l'Enganxa't per cobrir 102 llocs de treball

Sant Feliu de Guíxols ha acollit una nova edició de la Jornada Enganxa't a la feina. Es tracta d'entrevistes ràpides per connectar persones en cerca de feina i empreses amb vacants a cobrir. Enguany han participat una vintena d'empreses i han ofertat 102 llocs de treball. En total s'han realitzat unes 250 entrevistes i s'hi han apropat 131 persones.

Unes 130 persones interessades a trobar feina s'han inscrit a la nova edició de la jornada d'ocupació "Enganxa't". Durant tot el matí s'han realitzat cites ràpides per connectar empreses i persones a la recerca de feina. Alguns dels participants han realitzat més d'una entrevista. És el cas de l'Alexis que busca feina per aquest estiu hi ha conversat amb dues empreses.

Com s'ha fet en altres ocasions, la jornada ENGANXA'T ha estat dirigida a les persones que es troben en una situació de recerca o millora de feina i per a les empreses que tenen la necessitat de cobrir algun lloc de treball. L'esdeveniment és totalment gratuït per a tothom i té com a objectiu donar oportunitats laborals a les persones en recerca de feina, així com a les empreses en el seu procés de selecció de personal

Enguany hi han participat una vintena d'empreses del municipi i voltants que ofereixen 102 llocs de treball. Les ofertes són diverses, des del sector de l'hostaleria i restauració, a comerços, supermercats, assistència a gent gran o organitzadors d'esdeveniments. La majoria dels contractes són per la temporada d'estiu, però també n'hi ha per tot l'any.

La jornada Enganxa't ha celebrat la setena edició i les entrevistes s'han realitzat al Monestir de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia