Les rebaixes d'estiu reactiven el comerç a les zones costaneres

Les tan esperades rebaixes d'estiu ja són oficialment aquí, tot i que la majoria dels comerços, van activar la campanya el passat 23 de juny coincidint amb la revetlla de Sant Joan. S'espera que el sector del comerç es reactivi, sobretot a les zones costaneres, com és el cas de Platja d'Aro, on ha quedat demostrat una vegada més l'atractiu que provoca tant a turistes com visitants campanyes com aquesta.

Amb l'inici de l'estiu els comerços han engegat l'esperada campanya de rebaixes. Tot i que habitualment sempre s'han posat en marxa a partir de l'1 de juliol, amb el pas del temps el període s'ha anat liberalitzant, i molts establiments opten per avançar la data al dia 23 de juny coincidint amb la revetlla de Sant Joan.

Es preveu que amb la campanya de rebaixes ja oficialment activada, el comerç es reactivi amb gran afluència de turistes i visitants atrets per les ofertes i descomptes.

Mostra d'això, és la bona rebuda que està tenint la campanya als territoris costaners com Platja d'Aro.

En conclusió, la campanya de rebaixes d'estiu està complint el seu propòsit, dinamitzar el comerç i, alhora, tot el sector del turisme.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Economia