Decoracions de Halloween per reivindicar el petit comerç de Platja d'Aro

INTERVÉ: Loli Guirado, botiguera

El Halloween ha arribat també a les galeries Sant Lluís de Platja d'Aro. Els propietaris d'un dels quatre carrers comercials que les conformen han rescatat disfresses de por i s'han posat a comprar materials i fer manualitats per engalanar la seva via de temàtica terrorífica.

Creuen que l'avinguda principal platjarenca té molta força i que ells, botiguers de proximitat, han de tirar d'inventiva per poder atreure la gent que va a comprar a les grans cadenes. Aquest decorat de tardor n'és un exemple. 

Ara el que volen els comerciants impulsors de la idea és que els seus veïns dels carrers restants de les galeries s'afegeixin a ells. El proper objectiu: el Nadal. Creuen que amb el bon 'feedback' rebut de la gent que s'hi ha acostat serà fàcil engrescar-los. 

A part d'èpoques tan donades a les decoracions com el Halloween i les festes nadalenques, volen anar encara més enllà i cada mes de l'any pugui arribar amb una nova imatge. Saben que comportarà feina però el resultat compensa i, a més, reconeixen que s'està creant un gran teixit entre els empresaris

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia