Els càmpings comencen a obrir apostant pel turisme local

Palamós

Data: 31/05/2020

Intervenen: Mònica Roqué i Albert Vall, Càmping Palamós

Els allotjaments turístics que han reobert les seves portes ja comencen a rebre els primers clients, com el Càmping Palamós, que va tornar a posar-se en funcionament el cap de setmana passat i s'ha endut una sorpresa: la descoberta del turisme local. Expliquen que  en aquestes dates del calendari les instal·lacions tindrien un nombre molt més elevat d'ocupació, però d'un perfil molt diferent. El turisme local els anys anteriors era gairebé inexistent. 

D'aquesta manera el que està clar és que, de moment, l'aposta de l'empresari de càmping que obri el seu negoci és per al turista de proximitat, ja que en aquestes primeres fases de tornada a la "nova normalitat", la mobilitat segueix prohibida entre regions sanitàries i les fronteres tancades. Seria a principis de juliol quan els càmpings esperen rebre a clients de tot el territori nacional i internacional, tot i que gran part de les reserves estrangeres han ajornat les seves vacances fins al setembre, octubre, o l'any vinent.

Tot i haver perdut l'inici de temporada, des del Càmping Palamós es mostren optimistes. Confien que la temporada s'allargui un cop finalitzat el període estival. 

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene, s'han centrat en dos eixos. El primer, el d'evitar aglomeracions. En aquest sentit no oferiran activitats dirigides ni infantils, es limitarà l'accés a zones comunes com el bar, la piscina o els lavabos i han descentralitzat les tasques al supermercat i a recepció. Per altra banda s'ha remodelat el sistema de neteja, especialment en els bungalows.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia