La Cambra de Comerç crea 7 comissions sectorials per treballar en el nou mandat

INTERVÉ: Eduard Bosch, president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha creat 7 comissions de treball entre les que hi ha Comerç, Serveis i Turisme; Territori, sostenibilitat i transport; Comerç Exterior; Polígons Industrials; Indústries i Noves Tecnologies; Ensenyament i Arbitratge de Conflictes. Entre els reptes que encara la cambra en aquest nou mandat liderat pel president Eduard Bosch hi ha el de treballar per acabar amb els locals buits a les zones comercials dels municipis que es dóna pels elevats preus del lloguer, per la competència dels nous canals de comerç electrònic o per la manca de relleu generacional. També volen fomentar la creació de noves associacions de botiguers, la transicició dels negocis cap al comerç electrònic i la formació de les plantilles entre altres accions.

També amb vessant comercial, però més encaminada cap a les exportacions d’empreses, la nova comissió de Comerç Exterior vol guiar les empreses cap als canals internacionals i les missions a l’estranger.

Pel que fa a la comissió de Territori farà seguiment dels projectes d’infraestructures previstos a la demarcació i l’àrea d’influència, a més de participar en la negociació i reunions de debat o informació respecte a la distribució de mercaderies. Reactivaran les reivindicacions per aconseguir el desdoblament de la C-65 fins a Girona. La de Polígons Industrials analitzarà l’estat i situació de les zones logístiques i d’activitat econòmica. En paral·lel, funcionarà la comissió Industrial i de Noves Tecnologies que vetllarà per la transició cap al transport amb vehicles elèctrics i una xarxa prou ben dimensionada de punts de càrrega d’electricitat.

Finalment, la comissió d’Ensenyament seguirà implantant de la Formació Professional Dual a les empreses de la demarcació, i la reivindicació d’una oferta potenciada i més variada de graus als instituts. I per tancar la llista de set comissions, es posa en marxa una de nova, la d’Arbitratge per resoldre conflictes empresarials des de la mediació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia