El govern de Calonge i Sant Antoni aprova el projecte de Mas Pere

Calonge i Sant Antoni ha aprovat el projecte de les obres de reforma i millora de la urbanització Mas Pere amb una rebaixa de 607.000€ respecte el projecte inicial, de manera que redueix el cost de la inversió. L'obra tindrà un cost final d'11.306.522,62€. La rebaixa en el cost de l'operació era una petició dels veïns, que al ser propietaris hauran de pagar una quota d'urbanització. 

La rebaixa s'ha aconseguit amb l'actualització de les condicions del subministrament elèctric, així com amb diversos ajustaments que no afecten substancialment el projecte inicial. 

Ara el següent pas és la licitació de les obres a partir del mes de setembre de manera que la contractació es pugui fer durant l'últim trimestre d'aquest any. 

El projecte d’obres de Mas Pere preveu fer una actuació integral. En aquest sentit, les obres contemplen la construcció de la xarxa d’enllumenat, de clavegueram, d’aigua i de telefonia. També es farà completament de nou la pavimentació, asfaltat, les voreres i la instal·lació de mobiliari urbà. 

Aquestes obres tindran un cos aproximat d’11 milions d’euros, la major part dels quals estaran finançats per les aportacions dels propietaris. Una altra part estarà sufragada amb els 358.506’67 euros aportats per la Entitat Urbanística de Conservació, que en el moment de la seva dissolució va traspassar el seu saldo disponible a l’Ajuntament amb l’objectiu de destinar-lo a les obres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia