L'Ajuntament de Sant Feliu es compromet a fer realitat l'ascensor de l'escola Baldiri

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

El reivindicat ascensor de l'escola Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols es podria construir de cara el curs 2019-2020. L'Ajuntament de Sant Feliu ha instat a la Generalitat perquè inclogui en la partida del Departament d'Ensenyament de l'any que ve la instal·lació d'un ascensor en aquest centre educatiu de la ciutat.

En aquests moments Ajuntament i Generalitat han mantingut diverses reunions on entre d'altres coses l'administració local els ha deixat palès de la urgència de construir aquest ascensor i eliminar així algunes barreres arquitectòniques que presenta l'escola. Tot i que encara no han arrencat el compromís del departament l'ajuntament confia que ho incloguin. Si ells no ho fan l'equip de govern ganxó està disposat a pagar-ho de les arques municipals.

Fa més de 10 anys que la comunitat educativa de l'escola Baldiri Reixach reivindica la construcció de l'ascensor. En la darrera dècada s'han fet millores en el centre educatiu però la seva instal·lació mai s'ha executat ja que s'han prioritzat d'altres arranjaments. L'Ajuntament de Sant Feliu considera que ara la demora no es pot allargar més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia