Sant Feliu inaugura la nova Plaça del Monestir

Sant Feliu de Guíxols ha estrenat la nova Plaça del Monestir amb activitats durant tota la tarda de dissabte. Des de l'Ajuntament volen que la plaça sigui un espai a disposició de les entitats perquè no només sigui un lloc de pas, sinó que sigui un indret de dinamització cultural. El moment més emotiu ha estat quan la gent ha encès les bengales i els focs artificials han il·luminat la nova plaça de la ciutat.

Amb un miler de bengales al cel i un castell de focs. Així s'ha inaugurat la nova Plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols. Una jornada que ha servit per a celebrar l'obertura oficial de la plaça i l'Avinguda Juli Garreta amb molts ciutadans que hi han estat presents. Una remodelació que ha comportat un any de feina i que vol aconseguir que la nova plaça sigui un indret més de dinamització cultural.

Durant tota la tarda de dissabte hi ha hagut diferents activitats. Espectacles infantils, concerts de corals i l'actuació de l'Orquestra Simfònica de l'Escola de Musica. En total, més de 150 músics i cantaires que han omplert de vida la Plaça del Monestir. Una plaça que, si ja era referència per la seva faceta històrica amb el Monestir, l'església i la Porta Ferrada, ara serà un espai més de trobada.

A més, la remodelació de la plaça vindrà acompanyada d'altres canvis a la zona.

Amb la inauguració, Sant Feliu ha volgut ressaltar un dels espais històrics i culturals que ha de ser referència a la ciutat d'ara en davant.


Imatge: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia