L’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’Àrea d’Acció Social de la Bisbal es traslladen

L’Oficina d’Atenció Ciutadana i l’Àrea d’Acció Social de la Bisbal es traslladen
La Bisbal d'Empordà

Data: 30/06/2020

A partir del proper dimecres 1 de juliol l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà es reubicarà a la planta baixa l’Ajuntament Vell, ubicat al carrer de les Mesures fent cantonada amb el carrer Ample.

D’altra banda, l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament també es trasllada a la planta baixa de l’Antic Ajuntament. Si bé inicialment s’hi havia d’instal·lar les dependències dels Serveis Socials del municipi, aquests continuaran ubicats a la plaça Carreras Dagas per una ampliació de l’equip professional. A més, la nova seu de l’Àrea també inclourà, a partir del darrer trimestre de l’any, un Servei d’Intervenció Socioeducativa, obert en horari de tardes a infants de 3 a 12 anys d’alta vulnerabilitat. 

El passat 2017 el municipi va viure un debat participatiu en el qual bisbalenques i bisbalenques van proposar i debatre quins havien de ser els nous usos de l’espai. Va ser l’any 2018 quan van arrencar les obres de reforma de l’edifici per tal de donar noves utilitats a l’edifici finançades al 50% per la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla de Barris i valorades en 946.775 euros. Quan l’equipament estigui completament obert també acollirà un espai coworking i la nova seu de Ràdio Bisbal, entre d’altres dependències municipals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia