La Palamós Lan Party es consolida i passa a dir-se Tecnofan Party

La Palamós Lan Party es consolida i passa a dir-se Tecnofan Party
Palamós

Data: 12/08/2019

Després de quatre edicions amb una gran participació i èxit en totes les activitats, la Palamós Lan Party enguany canvia de nom i passa a anomenar-se Tecnofan Party, la festa de la cultura digital a Palamós, que oferirà activitats per endinsar-se en el món de les tecnologies i els videojocs.

La Tecnofan Party se celebrarà els propers dies 6, 7 i 8 de setembre en horari de matí de 10 a 14 h i de tardes de 17 a 21.30 h, a la Nau dels 50 metres de Palamós, ubicada a la plaça del Suro.

L’activitat és organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

Un any més la recerca i la innovació seran protagonistes de la Tecnofan Party, amb una àmplia oferta de tornejos en xarxa de videojocs, exposicions retro, tallers i cursos, conferències i xerrades, així com una àmplia zona Lan on poder jugar i aprendre amb les noves tecnologies.

Principals novetats
Una de les principals novetats de l'edició d'enguany serà la SEO Lan Party, un esdeveniment gratuït dirigit als apassionats del Màrqueting Digital dins l’especialitat del SEO. La jornada s’iniciarà el dissabte 7 de setembre a les 9.30 h i s’allargarà fins les 20 h del vespre amb conferències a càrrec de diferents ponents especialistes en el tema. La SEO Lan Party s’emmarca dins les activitats de la Tecnofan Party 2019 amb l’objectiu d’oferir activitats professionals que es complementin amb les més lúdiques de la festa.

Entre altres novetats de l’esdeveniment, destaca que enguany també hi haurà una zona d’exposició per a emprenedors, per donar veu als projectes innovadors vinculats al món de les noves tecnologies i la informàtica. Qui ho vulgui podrà presentar el seu projecte durant els dies de la festa de la cultura digital de Palamós.

La Tecnofan Party comptarà també amb la presència de l’associació Girosmash que estarà ubicada a la zona Nintendo de la fira i on hi organitzaran diferents tornejos de Super Smash Bros Ultimate (Switch). També, l’entitat Planet Games Sports serà present a la zona Lan de la fira organitzant el torneig de CS:GO.

Activitat consolidada
La Tecnofan Party celebra enguany la seva cinquena edició i canvia de nom precisament per l’evolució que ha tingut l’esdeveniment aquests últims quatre anys. En la primera edició, la zona Lan era l’activitat central de la festa i actualment aquesta zona és només una petita part, que se suma a la resta d’activitats que es duen a terme a la Nau dels 50 metres durant els tres dies de l’acte.

Com cada any, a la festa hi haurà la zona còmic, així com la col•laboració d’empreses com Visyon 360 o Drones Costa Brava, i conferències i tornejos de diversos jocs com: Pacman i Galaxyan, Fifa18, Fortnite, Counter, entre molts altres. També hi serà present la companyia Microsoft que oferirà la possibilitat de provar un munt de consoles i jocs del sistema XBOX ONE de manera totalment gratuïta.

Mitjançant la zona de cursos, tallers i conferències es potencia el vessant formatiu i educatiu del món tecnològic amb la participació de destacats experts. 

La zona Lan i els tornejos tenen un cost d'inscripció, que ja es poden fer a través de l’enllaç web: https://palamostecnofan.org/lan-party/#, mentre que l’entrada a la Nau dels 50 metres per gaudir de la resta de les activitats és totalment gratuïta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia