Disfrutar de les vacances amb la nova normalitat

S'acaba l'estiu i molta gent aprofita per disfrutar dels últims dies de vacances al Baix Empordà. Com l'any passat, molta població ha decidit no marxar a l'estranger i s'han trobat els carrers plens de gent, res que no poguessin preveure.

Alguns dels visitants ja porten anys estiuejant per la comarca i continuen disfrutant del territori com el primer dia

Com cada any, les altes temperatures han estat protagonistes els mesos d'estiu. Tot i això, els turistes no han notat aquest any tan calurós ja que durant aquests dos mesos, els dies de sol s'han combinat amb altres on el vent donava una sensació de fresca 

La pandèmia també ha marcat els mesos de juliol i agost. Els canvis d'horari dels sectors de la restauració i l'oci nocturn, sumat a l'aplicació del toc de queda diverses setmanes han provocat que la gent s'hagués d'adaptar i no pogués disfrutar tant de la nit de la Costa Brava.

Pel que molts significa acabar les vacances, altres aprofiten les últimes setmanes d'agost per començar-les i evitar trobar molta gent als llocs turístics. 

Malgrat no ser un estiu en plena normalitat, la comarca es manté com un dels atractius turístics de Catalunya i la gent recomana visitar-lo
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia